Vejrudsigten siger REGN, og vi siger kvalitets REGNTØJ!

VESTERHAV!
Vores populære og funktionelle regnfrakke i en super lækker kvalitet og med en meget flot pasform. Regnfrakken er lavet i et meget vind- og vandafvisende samt åndbart materiale (8.000 mm vandtæthed) og har tapede sømme, så den kan modstå det danske vejr. Regnfrakken har dobbeltlynende lynlås, som ligeledes er vandtæt. Regnfrakken har elastik indvendigt, så den kan taljeres efter ønske. Hætten har en god pasform og kan spændes ind, så den sidder tæt til ansigtet. Regnfrakken kan ligeledes spændes ind forneden. Frakken er en lang model, som går til over knæet. Frakken fylder ikke meget og kan nemt tages med i tasken.
ESTHER!
Esther regnfrakke fra Danefæ er en ny model regnfrakke i en meget lækker kvalitet. Esther regnfrakken er en lidt kortere model, der dog stadig går godt ned over bagen. Regnfrakken har en feminin og flatterende pasform, der sikrer en god bevægelighed. Esther regnfrakken har flere fine og feminine detaljer herunder en fin elastik detalje i ryggen, der giver en flot figur samt fine sølvknapper foran. Hætten har den helt rette pasform, som sidder godt til hovedet, så du nemt kan se ud på cykelturen.
Regnfrakken er lavet i et meget vindtæt, vandtæt samt åndbart materiale (5.000 mm vandtæthed) og har tapede sømme, så den kan modstå det danske vejr. Regnfrakken har et lækkert meshfoer, som gør den behagelig at have på.
DAGMAR!
Dagmar regnfrakken har en super flot pasform, smukt definerede skuldre og bindebånd i taljen. Regnfrakken har let tilgængelige lommer og er en mellemlang model. Regnfrakken er lavet i et åndbart letvægts materiale.Hætten har den helt rette pasform, som sidder godt til hovedet, så du nemt kan se ud på cykelturen.
Regnfrakken er lavet i et meget vindtæt, vandtæt samt åndbart materiale (5.000 mm vandtæthed) og har tapede sømme, så den kan modstå det danske vejr. Frakken har et lækkert meshfoer, som gør den behagelig at have på.
Facebook
Instagram
Rain is on the horizon, and Danefæ has for over a decade, built and developed a legendary range of waterproof, breatheable, and beautiful rainwear to keep you dry when it starts pouring down.

Check out the latest on our webshop .

Cheers,
Danefæ