Foråret kommer, Danefæ har regntøjet

 Foråret er skønt men til tider også virkelig vådt og ret regnfuldt. Hos Danefæ har vi det smarteste regntøj til seje piger og drenge, der bare ikke kan få nok af vandpytter og mudderkager. Vores lækre regntøj findes i alle størrelse fra 0-12 år, og det er ikke bare flot men også yderst funktionelt. Danefæ regntøj er åndbart i vandtæt materiale med tapede sømme og aftagelig hætte. Regnbukserne har seler til og med str. fire år, og herefter er modellerne almindelige regnbukser med elastik i taljen.

Regntøj uden kemi

Regntøj skal holde børnene tørre og være komfortabelt, selv når vejret bliver varmere, men vi stiller langt strengere krav til vores regntøj. Hos Danefæ bekymrer vi os om miljøet, men vi bekymrer os mindst ligeså meget om dine børns sikkerhed. Danefæ regntøj er fri for al skadelig kemi. Derfor kan du trygt sende dine små vikinger ud i verden uden at tænke på hverken phatalater, PVC eller tørt skiftetøj.

Vores regntøj bliver lavet i et særdeles vind- og vandtæt materiale (10.000 mm vandtæthed) og har tapede sømme, så det kan modstå det danske vejr. Børn elsker at lege og ofte jo vildere jo bedre, derfor er Danefæ regntøj fremstillet i slidstærkt materiale, så det holder til mange måneders sjov.

 

Mor, forkæl dig selv

Livet som mor handler ofte om at være praktisk, men det betyder heldigvis ikke, at du skal gå på kompromis med stilen – heller ikke når det kommer til regntøj. Danefæ startede i sin tid med en dame regnfrakke, og i dag er det stadig et af vores signatur items. Vi har et stort udvalg af flotte, figursyede Danefæ regnfrakker, midseason frakker og softshells, der kan modstå den strideste regnstrøm og små beskidte hænder, der gerne vil kramme. Tjek vores fine udvalg, så du kan glad ud i regnen og få en god hyggestund med børnene. Kombiner med vores fantastiske langskaftede gummistøvler, og stilen er komplet.