Sommeren er lige om hjørnet, og er du på udkig efter en fin sommerkjole, har Danefæ som sædvanligt et lækkert udvalg.

Sommerens farver hos Danefæ er i år glade og klare nuancer, og de går igen blandt sommerkjolerne - fra en smuk pastelgrøn og til en douchet rosa. Skal der mere smæk på farvepaletten, kan du finde de dejligste striber i ægte Danefæ-stil eller gå efter den smukke solgule Vesterbro dress – den ultimative sommerkjole.

Vi har et stort udvalg af forskellige modeller – fx med lange og korte ærmer, med og uden pufærmer og i forskellige materialer.

 

Gamle kendinge og nye favoritter

I år har vi en særlig overraskelse til pigerne, der går rundt med en Pocahontas i maven. Vores Pil dress i farven baby peach er en super sej sommerkjole til piger, der elsker Danefæs Freja-print og frynser. Kjolen er lavet i en dejlig let kvalitet, har seje frynser forneden og et print med Freja som indianer med fine indianerfletninger og fjer i håret. Den indbyder til leg i solen og måske hygge i en hjemmelavet tipi. Bliver det for køligt, har vi også en skøn stribet strikponcho, der vil fuldende looket.

Danefæ er tøj med god samvittighed

Hos Danefæ står vi på hovedet for at undgå skadelige stoffer i vores produkter, og derfor tester vi hver ny producent, farve og teknik for at være sikre på, at vi overholder vores egne skrappe krav. Vi bruger ofte print på vores tøj, og printet indeholder ingen skadelige stoffer, så du kan roligt klæde dit barn på i en sommerkjole fra Danefæ.