Kundeservice (+45) 30214950

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger

Danefæ aps tager som dataansvarlig din databeskyttelse alvorligt. Vi har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Samtidig sikrer vi, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

I forbindelse med din tilmelding til nyhedsbrevslisten eller dit køb hos Danefæ aps har du indtastet eller afgivet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Evt. dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med udsendelsen af nyhedsbreve eller ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen, og vi opbevarer disse efterfølgende, så du lettere kan handle ved os en anden gang eller fortsat kan modtage tilbud og nyheder som ønsket.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Vi behandler kun relevante og nødvendige persondata.

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores behandling af dine data.

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, behandler vi din e-mailadresse, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Hvis du har oprettet en konto hos os gemmer vi dine personoplysninger og oplysningerne om dine køb hos os, så du fremadrettet nemt kan logge ind samt følge dine køb og købshistorik hos os, indtil du meddeler os, at du ikke længere ønsker at have en konto hos os.

Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at opbevare for vores forretningsdrift, f.eks. opbevarer vi fakturaer i henhold til kravene i Bogføringsloven.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på kundeservice@danefae.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (NETS) og til håndtering af dine køb eller nyhedsbreve, såfremt du har tilmeldt dig vores nyhedsbreve (IT relation, mgt-commerce, ePay, GLS, MailChimp). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Danefæ aps
CVR-nr. 29173648
Højvænget 9
8330 Beder
Tlf.: 69 14 99 00
E-mail: kundeservice@danefae.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Danefæ aps’ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.