Jakker

Jakker

Vores børnejakker har siden 2005 klædt de skønne børn på til leg i alt slags vejr. Alle vores børnejakker er produceret som kvalitets- og tekniske jakker til børn og de er naturligvis tilpasset det lunefulde danske vejr. Vores børnejakker er vind- og vandtætte samt åndbare. Vores jakker følger, udover gældende lovgivning, et helt specielt Danefæ regelsæt for barnets sikkerhed, brug af kemi, sikring af slidstyrke og garanti for skønhed vask efter vask. Danefæs børnejakker er desuden designet og fremstillet uden fluorcarboner.

Filtrer
Filtrer efter
Brands

20 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Danehammer Midseason Jacket Chiberta
  Danehammer Midseason Jacket Chiberta
  999,00 kr 599,00 kr
 2. Lille pige i stribet regnfrakke
  Danekirstine Midseason Jacket Sonora
  899,00 kr 539,00 kr
 3. Lille pige med en termojakke
  Danegretel Thermo Jacket Navy MINIFLOWER
  599,00 kr 360,00 kr
 4. Danehans Thermo Jacket Occer/Royal Blue
  Danehans Thermo Jacket Occer/Royal Blue
  469,00 kr 280,00 kr
 5. Danegretel Thermo Jacket Honey
  Danegretel Thermo Jacket Honey
  599,00 kr 219,00 kr
 6. Lille dreng iført en termojakke
  Danehans Thermo Jacket Bottle Green
  469,00 kr 219,00 kr
 7. Danedunderklump Jacket Joyfull
  Danedunderklump Jacket Joyfull
  899,00 kr 449,00 kr
 8. Danerose Midseason Jacket Generous
  Danerose Midseason Jacket Generous
  899,00 kr 449,00 kr
 9. Danedunderklump Jacket Gloomy
  Danedunderklump Jacket Gloomy
  899,00 kr 450,00 kr
 10. Lille pige med en stribet regnfrakke på
  Danekirstine Midseason Jacket Icy Hot
  899,00 kr 450,00 kr
 11. Danerose Midseason Jacket JammyJam
  Danerose Midseason Jacket JammyJam
  899,00 kr 399,00 kr
 12. Danemads Jacket Khaki
  Danemads Jacket Khaki
  699,00 kr 249,00 kr
 13. Danoda jacket Black Fruits
  Danoda jacket Black Fruits
  449,00 kr 89,00 kr
 14. Danerosa Mids jacket Dark Indigo
  Danerosa Mids jacket Dark Indigo
  999,00 kr 259,00 kr
 15. Danerose Midseason Jacket Flawless
  Danerose Midseason Jacket Flawless
  899,00 kr 450,00 kr
 16. Danemilia Midseason Jacket Sunburn
  Danemilia Midseason Jacket Sunburn
  999,00 kr 379,00 kr
 17. Spejder Parka Khaki
  Spejder Parka Khaki
  899,00 kr 399,00 kr
 18. Danehimmelbjerg Midseason Jacket Crew
  Danehimmelbjerg Midseason Jacket Crew
  899,00 kr 350,00 kr
 19. Spejder Parka Navy
  Spejder Parka Navy
  749,00 kr 299,00 kr
 20. Snap Jacket Black
  Snap Jacket Black
  859,00 kr 275,00 kr

20 varer

pr. side
Stigende orden

Jakker designet til årstiderne

Danefæ laver dansk børnetøj designet til alle årets måneder og sikrer, at dit barn kommer tørt, varmt og farvestrålende igennem dagen på legepladsen. Vores jakker er gennemtænkte og naturligvis gennemtestet af mange tusinde børn og ikke mindst godkendt af deres forældre.

Uanset om du er på udkig efter jakker til drenge eller jakker til piger, finder du et stort udvalg i flotte farver. Du finder også mere neutralt farvede jakker til børn, der passer til alle årstider, humør og aldrig går af mode.

Børnejakker til overgangssæsonerne

Hos Danefæ finder du massevis af lækre jakker til børn. Her på siden kan du gå på jagt i alle vores børnejakker til overgangs perioderne, også kaldet midseason jakker.

De skønne midseason jakker er perfekte til både forår, efterår og de kølige sommerdage og du finder børnejakker med flere funktioner, alt efter behov.

Leder du i stedet efter varme jakker til børn? Se vores udvalg af praktiske og varme vinterjakker til børn. Leder du derimod efter varme flyverdragter i høj kvalitet og med plads til timevis af leg i sneen, finder du det også her hos Danefæ.

Midseason jakker til børn skal kunne lidt af hvert. Det danske vejr er nemlig lunefuldt og vi mødes ofte af vejr overraskelser i forårs- og efterårssæsonerne. Hos Danefæ finder du derfor midseason børnejakker der er:

 • Vandtætte
 • Vindtætte
 • Åndbare
 • Uden skadelige stoffer
 • Uden fluorcarbon
 • Produceret under BSCI-certificerede forhold
 • Funktionelle og giver plads til leg
 • Tilgængelige i mange flotte farver og mønstre
 • I god pasform, så børnejakken sidder tæt de rigtige steder og løst andre steder. Dette giver god bevægelsesfrihed

Nogle af vores flotte børnejakker til overgangsperioderne kan i en snæver vending bruges som regnjakker, da mange af dem har tapede sømme. De har dog ikke ligeså så høj vandtæthed som regnjakker, så hvis der er tale om tung og kraftig regn, som vi ofte støder på i efteråret, bør du vælge en rigtig regnjakke til barnet i stedet.

De tapede sømme sørger for, at regnen ikke finder vej ind gennem sømmene. En børnejakke er kun så stærk, som sit svageste led og her er det ofte sømmene, der er en af synderne. Når man taper sømmene, betyder det kort fortalt, at sømmene er svejset sammen, frem for blot at være syet sammen, hvilket er normalen. Dette sikrer, at vandet ikke finder en vej ind og holdes ude.

Børnejakker med plads til leg

Hos Danefæ mener vi, at der altid skal være plads til bevægelse og leg, når der er tale om børnejakker eller børnetøj generelt. Leg skal være ubesværet og man bør aldrig gå på kompromis. Derfor arbejder vi altid ud fra to ting, når vi designer og producerer vores jakker til børn:

 • Det skal være kvalitet med omtanke
 • Der skal være plads til leg

Disse to punkter går vi aldrig på kompromis med, så de små guldklumper ikke skal gå på kompromis med legen og du ikke skal gå på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet og design. Med en børnejakke fra Danefæ, får du nemlig det hele.

Børn skal have lov til at kunne give den fuld gas på legepladsen, i parken, i skolegården, i skoven og i haven, uanset årstiden og det er her, at vores midseason børnejakker kommer ind i billedet. De egner sig til flere årstider, grundet deres høje brugbarhed, men kan desuden holde til sæson efter sæson.

Du finder kun børnejakker af høj kvalitet og med stor slidstyrke hos Danefæ. Det er vigtigt, at børnejakken kan holde til mange timers vild leg, en tur på rutchebanen, en tur gennem de tætte grene i skoven, men samtidig også holde til flere sæsoner eller gå i arv. Dette er nemlig ikke bare godt for barnet, men også din pengepung og miljøet. Det kan vist kaldes win-win.

Kemifri og fluorcarbon fri jakker til børn

Ligesom alt andet tøj og produkter fra Danefæ, kan du vide dig sikker på, at alle vores børnejakker er helt uden skadelig kemi.
Intet tøj bør indeholde kemi eller skadelige stoffer og slet ikke, når det er til vores små trolde. Når du køber børnejakker og andet tøj fra Danefæ, kan du derfor vide dig sikker på, vi altid sørger for, at de møder vores strenge kvalitetskrav samt gældende lovgivning på området.

De mange skønne børnejakker er også helt fri for det skadelige stof fluorcarbon, der bl.a. er en af de største skurke, når der er tale om rødme, kløe, eksem og udslæt. Der lyder en kæmpe “nej tak” herfra, når det gælder hudirritationer, forårsaget af fluorcarbon eller andre skadelige stoffer i alle vores børnejakker og børnetøj.

Farverige børnejakker til alt slags vejr

Er dit barn lige så tosset med farver, som vi er? Hos Danefæ finder du børnejakker i hele regnbuens farver, der skaber glæde og synlighed. Leder du efter en mere neutral farve? Frygt ej, selvom vi elsker farver, finder du også et stort udvalg af neutralt farvede jakker til børn blandt vores sortiment.

Gå på opdagelse i vores udvalg af børnejakker - det kan være svært at finde ud af om den skal være pink, gul, grøn, blå eller multifarvet. Måske skal der endda være mønster? Mulighederne er mange, når du shopper ny børnejakke til junior her hos os.

Skal børnejakken hellere være sort? Vi har altid mere neutrale farver på lager og jakker i mange forskellige varianter, lige fra korte til lange modeller.