Danotter Shorts Spring Green

239,00 kr.
Kun %1 tilbage
Størrelsesguide

- Oeko-tex 100 certificeret
- BSCI certificeret
- Holder form og farve vask efter vask

Super lækre sweat-shorts i en dejlig blød og elastisk sweat-kvalitet (300 g moleton stretch, 95% bomuld/5% elastan). Shortsene er børstet på bagsiden for at opnå ekstra blødhed mod huden. Shortsene har elastik i livet og kan spændes yderligere ind med snøren i livet. Shortsene har lommer i siden.

Børnetøj fra Danefæ er af høj kvalitet og lavet til at gå i arv, så shortsene kan vaskes igen og igen og igen og stadig er flotte. Pasformen er blød og behagelig og giver masser af plads til leg og bevægelse. Samtidig er shortsene nemme at tage af og på. Shortsene er Oeko-tex certificeret efter Oeko-tex standard 100, hvilket er din sikkerhed for, at shortsene ikke indeholder skadelig kemi af nogen slags. Alle vores producenter er BSCI certificerede, hvilket er vores og din sikkerhed for, at shortsene er produceret under anstændige arbejdsforhold.

Hos Danefæ har vi udarbejdet vores eget regelsæt for kvalitet og holdbarhed med krav til farveægthed og slitage. Vi inspicerer og tester jævnligt produkterne samt produktionen. Vores mål er, at tøj fra Danefæ kan holde barn efter barn og ikke blot bruges og smides væk. Shortsene kan vaskes i maskine ved 40 grader.