Danefrede Cord Pants Olive

€53.00 €27.00
Only %1 left
Sizeguide

- Lækre fløjlsbukser
- 100 % bomuld

Danefrede Cord Pants er vores super lækre fløjlsbukser. Bukserne har et bredt, justerbart elastikbånd i livet, der får bukserne til at sidde rart på alle børn. Den tykke fløjl føles dejlig at have på, og samtidig er den slidstærk, så der er god plads til leg.

Danefrede Cord Pants er lavet af det lækre materiale 11w Corduroy, der består af 100 % bomuld. Materialet er Oeko-tex certificeret. Børnetøj fra Danefæ er tøj, som børn forstår. De sjove prints og flotte farver taler til børnene.

Alt vores tøj er produceret ud fra tre kerneværdier: kvalitet, omtanke og ansvarlighed. Kvalitet betyder, at der skal være plads til leg og bevægelse, samt at farve, form og tryk holder vask efter vask efter vask. Omtanke betyder, at vi har meget klare standarder for brugen af kemikalier samt for de sikkerhedskrav vores produkter skal leve op til. Alle vores produkter er fri for fluorstoffer og andre skadelige kemikalier. Ansvarlighed betyder at alle vores ting bliver produceret under forhold, vi kan stå inde for. Vi producerer kun hos BSCI- certificerede producenter, som vi besøger årligt.