Lulu Body Hot Lava BABY FREJA

€33.25 €16.75
Sizeguide
×

Bodystocking med flot skørt 

Trykknapper ved ben og skuldre

Det dejligste materiale 

 

Lulu Body er den sødeste bodystocking med det fineste skørt. Kjoledragten er langærmet og har knapper ved benene og begge skuldre, hvilket gør den nem at få af og på. De flotte farver, det søde print og den fine form holder vask efter vask. 

Lulu Bory er lavet af det super lækre og dejligt bløde materiale 180 gr. cL, der består af 95 % bomuld og 5 % elastan. Materialet er Oeko-tex certificeret. 

Børnetøj fra Danefæ er tøj, som børn forstår. De sjove prints og flotte farver taler til børnene. Alt vores tøj er produceret ud fra tre kerneværdier: kvalitet, omtanke og ansvarlighed. 

Kvalitet betyder, at der skal være plads til leg og bevægelse, samt at farve, form og tryk kan holde vask efter vask efter vask. 

Omtanke betyder, at vi har meget klare standarder for brugen af kemikalier samt for de sikkerhedskrav vores produkter skal leve op til. Alle vores produkter er fri for fluorstoffer og andre skadelige kemikalier. 

Ansvarlighed betyder at alle vores ting bliver produceret under forhold, vi kan stå inde for. Vi producerer kun hos BSCI- certificerede producenter, som vi besøger årligt.