Merle Cardigan Red Glitter

€47.00

Klassisk cardigan med fine detaljer

Det flotteste glimmermateriale 

Varm og flot 

 

Merle Cardigan er den flotteste glimmercardigan. Cardiganen har et klassisk snit og sidder flot og elegant. Cardiganen har mange fine detaljer, som ribkanterne ved åbningerne og de flotte knapper. Den er lavet af en lækker bomuldsblanding, der føles skøn at have på. Kombiner den med eksempelvis et par bukser eller over en kjole. 

Merle Cardigan er lavet af det dejlige materiale Cotton Knit, der består af 90 % bomuld og 10 % lurex. Materialet er Oeko-tex certificeret. 

Børnetøj fra Danefæ er tøj, som børn forstår. De sjove prints og flotte farver taler til børnene. Alt vores tøj er produceret ud fra tre kerneværdier: kvalitet, omtanke og ansvarlighed. 

Kvalitet betyder, at der skal være plads til leg og bevægelse, samt at farve, form og tryk kan holde vask efter vask efter vask. 

Omtanke betyder, at vi har meget klare standarder for brugen af kemikalier samt for de sikkerhedskrav vores produkter skal leve op til. Alle vores produkter er fri for fluorstoffer og andre skadelige kemikalier. 

Ansvarlighed betyder at alle vores ting bliver produceret under forhold, vi kan stå inde for. Vi producerer kun hos BSCI- certificerede producenter, som vi besøger årligt.

Sizeguide
×