ORGANIC - Oak Pants Dk Navy / Lt Army

€27.00

Joggingbukser i lækker sweat-kvalitet

Bindebånd i livet 

Økologisk bomuld 

 

Oak Pants er de dejligste joggingbukser. De er lavet i en lækker, blød sweat-kvalitet af økologisk bomuld. Bukserne har en løs og behagelig pasform med plads til leg og bevægelse. Der er brede kanter ved anklerne og et fint bindebånd i livet. 

Oak Pants er lavet af det varme og bløde materiale Organic Moleton Stretch, der består af 95% økologisk bomuld og 5% elastan. Elastanen gør materialet strækbart og dermed endnu dejligere at have på. 

Børnetøj fra Danefæ er tøj, som børn forstår. De sjove prints og flotte farver taler til børnene. Alt vores tøj er produceret ud fra tre kerneværdier: kvalitet, omtanke og ansvarlighed. 

Kvalitet betyder, at der skal være plads til leg og bevægelse, samt at farve, form og tryk kan holde vask efter vask efter vask. 

Omtanke betyder, at vi har meget klare standarder for brugen af kemikalier samt for de sikkerhedskrav vores produkter skal leve op til. Alle vores produkter er fri for fluorstoffer og andre skadelige kemikalier. 

Ansvarlighed betyder at alle vores ting bliver produceret under forhold, vi kan stå inde for. Vi producerer kun hos BSCI- certificerede producenter, som vi besøger årligt.Sizeguide
×