ORGANIC - Daneseahorse Dress Lovely FREJA

€40.00 €20.00
Only %1 left
Sizeguide

Flot kjole af økologisk bomuld

Smukke farver og stort print  

Det fineste flæseskørt

Seahorse Dress er en smuk kjole med de flotteste farver. Kjolen er lavet af et lækkert, blødt materiale af økologisk bomuld, der både føles skønt at have på og får kjolen til at falde flot. Kjolen har lange ærmer og en behagelig pasform med plads til leg og bevægelse. Der er et meget fint flæseskørt, der sammen med de flotte striber og det smukke print gør kjolen til en sikker favorit. Brug den både til hverdag og til fest. 

Seahorse Dress er lavet af det lækre materiale Organic 210 gr. Brushed CL, der består af 95 % økologisk bomuld og 5 % elastan. 

Børnetøj fra Danefæ er tøj, som børn forstår. De sjove prints og flotte farver taler til børnene. Alt vores tøj er produceret ud fra tre kerneværdier: kvalitet, omtanke og ansvarlighed. 

Kvalitet betyder, at der skal være plads til leg og bevægelse, samt at farve, form og tryk kan holde vask efter vask efter vask. 

Omtanke betyder, at vi har meget klare standarder for brugen af kemikalier samt for de sikkerhedskrav vores produkter skal leve op til. Alle vores produkter er fri for fluorstoffer og andre skadelige kemikalier. 

Ansvarlighed betyder at alle vores ting bliver produceret under forhold, vi kan stå inde for. Vi producerer kun hos BSCI- certificerede producenter, som vi besøger årligt.