FRIIHOFSIIG Kæde Isabella Rose

300,00 kr
Størrelsesguide
×

Halskæde med de fineste detaljer og prydet med perler i lækre farver. Kæden er fremstillet i 16 karat guldbelagt messing og er nikkel- og blyfri.

Bemærk at perlerne kan variere fra kæde, da ikke to kæder er ens, hvilket blot er en del af charmen. Men på den ”rose” version indgår rosa perler og nuancerne vil minde om det afbildede.

Selve kæden måler cirka 49 cm i den fulde længde. 

Den danske designduo FRIIHOF+SIIG har i fællesskab skabt et sandt smykkeunivers, hvor de designer og fremstiller skønne, håndlavede smykker til dig, der ønsker en helt unik kreation. Med en umættelig kreativitet og evig trang til fornyelse har venindeparret bag FRIIHOF+SIIG siden 2015 skabt unikasmykker i et elegant og stilrent look.

Det særlige fokus på kvalitet og individuelle smykker er ført videre i selve produktionen, hvor FRIIHOF+SIIG på eget værksted håndtråder deres smukke designs med perler, de nøje har udvalgt fra rejser i hele verden. Med smykker fra FRIIHOF+SIIG får du nikkelfri og unikke smykker, som er sammensat af de bedste materialer til en overkommelig pris.