Grand Dress Red

799,00 kr 399,00 kr
Størrelsesguide
×

Smuk kjole i skøn viscose

Mange fine feminine detaljer

Perfekt til sæsonens fester

 

Ønsker du en julekjole til kvinder, der både er elegant og har flotte, unikke detaljer, er denne model Grand Dress Red et virkelig godt bud. Det er en sød, rød julekjole i 100% viscose med fine detaljer som fx. bindebånd i halsen og fine flæser på skørtet. Den sidder let og løst, så den er behagelig at bruge- igen og igen. Denne julekjole til kvinder er produceret i med miljøhensyn og helt uden overflødige kemikalier. Det flotte stof er af høj kvalitet som sikrer at farven ikke falmer, selv efter mange vaske. Bestil en rød julekjole nu og få hurtig levering.

Grand Dress er den smukkeste kjole, der med sin flotte farve passer perfekt til sæsonens fester. Kjolen har mange fine detaljer, blandt andet bindebånd i halsen og fine flæser på skørtet. Den sidder fint og løst, og det lækre materiale får skørtet til at falde elegant. 

Grand Dress er lavet af det lækre materiale viscose jaquard dot, der består af 100 % viscose. Materialet er Oeko-tex certificeret. 

Ansvarlig produktion og kvalitet er to af vores kerneværdier. Derfor arbejder vi kun med BSCI-certificerede producenter, som vi besøger årligt for at sikre os, at vi kan stå inde for arbejdsforholdene. 

Danefæ produkter følger, udover gældende europæisk og dansk lovgivning, et særligt Danefæ regelsæt for brug af kemi, sikring af holdbarhed samt garanti for skønhed vask efter vask.