Himalaya Leggings ARVO

229,00 kr 115,00 kr
Størrelsesguide
×

Bløde gamacher i den dejligste uldblanding 

Flotte farver

Perfekte til leg og bevægelse

 

Himalaya Leggings er de dejligste gamacher, der både føles skønt at have på og giver massere plads til leg og bevægelse. Gamacherne er lavet af en lækker uldblanding, der holder dit barn varmt på kolde dage. De flotte farver gør gamacherne nemme at kombinere i et flot sæt. Brug dem i stedet for bukser eller under en kjole. 

Himalaya Leggings er lavet af den dejlige uldblanding Wool/Modal Jersey, der består af 75 % modal, 20 % uld og 5 % elastan. Materialet er Oeko-tex certificeret. 

Børnetøj fra Danefæ er tøj, som børn forstår. De sjove prints og flotte farver taler til børnene. Alt vores tøj er produceret ud fra tre kerneværdier: kvalitet, omtanke og ansvarlighed. 

Kvalitet betyder, at der skal være plads til leg og bevægelse, samt at farve, form og tryk kan holde vask efter vask efter vask. 

Omtanke betyder, at vi har meget klare standarder for brugen af kemikalier samt for de sikkerhedskrav vores produkter skal leve op til. Alle vores produkter er fri for fluorstoffer og andre skadelige kemikalier. 

Ansvarlighed betyder at alle vores ting bliver produceret under forhold, vi kan stå inde for. Vi producerer kun hos BSCI- certificerede producenter, som vi besøger årligt.