Danehubertus Mids jacket Black

1.499,00 kr. 449,00 kr.
Kun %1 tilbage
Størrelsesguide

- Flot og vandtæt hverdagsfrakke

- Åndbart, vind- og vandtæt materiale (5.000 mm) og tapede sømme

- Flourfri coating (Bionic finish) 

Hubertus Midseason Parka er en smuk og teknisk frakke, en hverdagsfrakke til forår, sommer og efterår, som holder regnen ude. 

Parkaen er lavet i åndbart, vind- og vandtæt materiale (5.000 mm vandtæthed samt åndbarhed) og har tapede sømme, så den kan modstå det danske vejr, uden du bliver våd. 

Frakken er lavet i en slidstærk og teknisk bomuld/nylon ripstop. 5000mm/5000g/m2/24h. Ripstop vævningen bruges blandt andet også til faldskærme, da den ikke kan rives i stykker. 

Elastik ved håndled, mange gode lommer - to ved bryst med lynlås og to forneden forrest på frakken, sølvknapper og en dobbeltlynende lynlås. Snøre i hætten og elastik i taljen, som giver frakken en feminin facon. Frakken har en dobbeltlynende lynlås, så du kan lyne frakken op nedefra og cykle i den. Frakken har elastik i taljen, som giver den en feminin facon. Frakken har elastik ved håndleddene, så vinden holdes ude. Hætten kan snøres ind, så den sidder tæt om hovedet. Frakken har mange gode store lommer, to ved bryst med lynlås og to forneden forrest på frakken, som lukkes med trykknapper. Frakken er coatet med Bionic Coating og er helt fri for skadelige fluor-carboner. 

VASK: Frakken kan maskinvaskes ved 30 grader. Generelt skal man vaske sit overtøj mindst muligt. 

FRAKKENS LÆNGDE: Målt fra skulder og ned, foran på frakken.

XS 90 cm, S 93 cm, M 96 cm, L 99 cm, XL 101 CM, XXL 102 cm.