Lisbeth Winter Coat Army

1.699,00 kr 1.189,00 kr
Størrelsesguide
×

- Den skønneste varme lidt længere vinterparka

- 5.000 mm vandtæt, åndbar og vindtæt

- Fede detaljer og klædelig pasform

Lisbeth Vinter Parka er en smuk, lidt længere, vinterfrakke i et klassisk parka-snit. Parkaen er lavet i et smukt og diskret sildebensvævet materiale med børstet og blød overfladebehandling.

Vinterfrakken kombinerer de tekniske egenskaber fra skitøj med et smukt design. Frakken er vindtæt, vandtæt, åndbar og rigtig varm. Alle frakkens sømme er tapede, så regnen holdes 100% ude.

Frakken har et kompakt termofoer, Termolite, som er et særligt teknisk foer, som er meget varmt, men samtidig kompakt, så det ikke fylder meget. Det betyder, at man har stor bevægelighed i frakken, og den sidder super flot. Frakken er en af vores varmeste modeller og har indvendigt et skønt fuzzy fleece foer indvendigt, som giver ekstra varme til kroppen.

Frakken har dobbelt lynende lynlås, så lynlåsen kan lynes op nedefra, og du nemt kan cykle i frakken. I taljen kan vinterfrakken markeres med en snøre, der bindes udvendigt. Vinterfrakken har trykknapper ved håndled, så vinden holdes ude. Vinterfrakken har to brystlommer, der lukkes med lynlås og to store lommer ved hofterne.

Frakken er coatet med Bionic Coating og er helt fri for skadelige fluor-carboner.

VASK:

Vinterfrakken kan vaskes ved 30 grader. Det anbefales generelt at vaske overtøj mindst muligt.

FRAKKENS LÆNGDE:

Målt fra skulder og ned, foran på frakken.

XS 100 cm, S 102 cm, M 104 cm, L 106 cm, XL 107 CM, XXL 108 cm.