Danemaja Winter Jacket 2. sortering Vintage

1.099,00 kr 349,00 kr
Størrelsesguide
×

BEMÆRK at dette er en 2. sorteringsjakke. Hos Danefæ stiller vi meget skrappe krav til vores varers kvalitet, og vi undersøger derfor alt fra slidstyrke til vandtæthed og farveægthed. Denne vare lever desværre ikke op til vores krav, idet foret lugter en smule, og jakken er derfor en del af vores 2. sortering. Der er dog stadig tale om en super lækker vinterjakke der både er vind- og vandafvisende, og derfor vælger vi at sælge den til spotpris frem for at destruere den. Jakken skal blot vaskes og luftes et par gange, før lugten vil aftage.  

 

  • Vand- og vindafvisende (5.000mm vandtæthed) vinterjakke.
  • Hætte, som kan knappes af og på for barnets sikkerhed. 
  • Flourfri coating (Bionic Finish)

 

Superlækker Danefæ vinterjakke i høj kvalitet når kun det bedste er godt nok. 

Jakken er vindtæt og vandtæt (5.000 mm vandtæthed) og har tapede sømme samt høj åndbarhed. Varmt Termolite for. Meget fin pasform og mange detaljer, som blandt andet en aftagelig hætte for barnets sikkerhed, lommer og bindebånd. Blød elastik ved ærmerne så vinden holdes ude. Indvendig elastik i taljen for optimal pasform.

To store lommer der lukkes med trykknapper - perfekte til vanter og alverdens gemmerier.

Fantastisk slidstærk kvalitet, så jakken holder til mange mange timers vild leg. Flot stor aftagelig fake fur rundt i hættens ansigtskant. God længde og blød fleece indvendigt og jakken er i klassiske Danefæ-striber.