ORGANIC - Ahorn body Lt Duck/Aqua Ice ERIK

139,00 kr 69,00 kr
Størrelsesguide
×

Kortærmet bodystocking

Stort, flot print på maven 

Økologisk bomuld

 

Ahorn Body er en lækker, kortærmet bodystocking. Bodystockingen har de fineste farver og et stort, flot print på maven. Der er trykknapper på begge skuldre og ved benene, så det er nemt at få bodystockingen af og på. Bodystockingen er lavet af det blødeste materiale med økologisk bomuld, der føles skønt at have på. 

Ahorn Body er lavet af det dejligt, bløde materiale Organic 180 gr. CL, der består af 95 % økologisk bomuld og 5 % elastan. Elastanen gør materialet strækbart og dermed endnu dejligere at have på. 

Børnetøj fra Danefæ er tøj, som børn forstår. De sjove prints og flotte farver taler til børnene. Alt vores tøj er produceret ud fra tre kerneværdier: kvalitet, omtanke og ansvarlighed. 

Kvalitet betyder, at der skal være plads til leg og bevægelse, samt at farve, form og tryk kan holde vask efter vask efter vask. 

Omtanke betyder, at vi har meget klare standarder for brugen af kemikalier samt for de sikkerhedskrav vores produkter skal leve op til. Alle vores produkter er fri for fluorstoffer og andre skadelige kemikalier. 

Ansvarlighed betyder at alle vores ting bliver produceret under forhold, vi kan stå inde for. Vi producerer kun hos BSCI- certificerede producenter, som vi besøger årligt.