ORGANIC - Kanel leggings Dark Navy FLEURIE

129,00 kr 65,00 kr
Størrelsesguide
×

Bløde leggings 

Økologisk bomuld 

Det flotteste mønster 

 

Kanel Leggings er et par super lækre gamacher. De er lavet af et meget dejligt og blødt materiale af økologisk bomuld og elastan. Elastanen gør materialet strækbart, så det føles endnu dejligere at have på og giver plads til leg og bevægelse. Gamacherne har en bred elastik i livet, der får dem til at sidde til uden at stramme. Det smukke mønster og de flotte farver gør det nemt at kombinere gamacherne i et flot sæt. 

 

Kanel Leggings er lavet af det dejlige materiale Organic Slub CL, der består af 95 % økologisk bomuld og 5 % elastan.

 

Børnetøj fra Danefæ er tøj, som børn forstår. De sjove prints og flotte farver taler til børnene. Alt vores tøj er produceret ud fra tre kerneværdier: kvalitet, omtanke og ansvarlighed. 

Kvalitet betyder, at der skal være plads til leg og bevægelse, samt at farve, form og tryk kan holde vask efter vask efter vask. 

Omtanke betyder, at vi har meget klare standarder for brugen af kemikalier samt for de sikkerhedskrav vores produkter skal leve op til. Alle vores produkter er fri for fluorstoffer og andre skadelige kemikalier. 

Ansvarlighed betyder at alle vores ting bliver produceret under forhold, vi kan stå inde for. Vi producerer kun hos BSCI- certificerede producenter, som vi besøger årligt.