Daneplantage Winter Jacket Vintage

1.339,00 kr. 200,00 kr.
Kun %1 tilbage
Størrelsesguide
NB! Bemærk at dette er en 2. sorteringsvare, idet den har fået en uheldig lugt under transporten. Vi anbefaler derfor vask og/eller grundig luftning.

- Vinterfrakke med varmt Termolite foer

- 5.000 mm vandtæthed, åndbar og alle sømme er tapede.

- Flourfri coating (Bionic Finish)

Plantage vinterfrakken er en smuk og teknisk kvalitetsvinterfrakke med et dejligt varmt TERMOLITE foer til de koldere dage. En af vores absolutte bestsellere!

Vinterfrakken har et klassisk snit med bindebånd i livet. Vinter frakken er perfekt til cykelturen på arbejde, gåturen med hunden og de mange timer på legepladsen. 

Vinterfrakken er vind- og vandtæt. Inderst har frakken et fuzzy fleece foer, som gør frakken dejlig varm. 

Vinterfrakken har et vandsøjletryk på 5.000 mm og har tapede sømme (over 3.000 mm betyder vandtæt, så frakken er meget vandtæt). Frakken er åndbar og vindtæt. En dobbeltlynende lynlås foran, der kan lynes nedefra og op, gør frakken dejligt cykelvenlig. Lynlåsen er dækket af et forstykke, som lukkes med trykknapper. Frakken har 2 skrålommer foran, der lukkes med trykknapper. Hætten har en god dybde med en lille skygge og plads til en hue under. Hætten kan indstilles med en elastik, så åbningen kan tilpasses ansigt og udsyn efter behov. Hætten er aftagelig. Elastik samt velcro ved ærmeslutning holder kulde og regn ude. Frakken har bælte i livet, så den kan justeres for bedste fit. Frakken er coatet med fluorfri coating (Bionic Finish). 

Frakken kan vaskes i maskine ved 30 grader. Generelt anbefales det, at man vasker overtøj mindst muligt. 

FRAKKENS LÆNGDE: Målt fra skulder og ned, foran på frakken. XS 101 cm, S 103 cm, M 105 cm, L 107 cm, XL 109 cm, XXL 110 cm.