Danesilver pants Green/Heather Grey

169,00 kr 85,00 kr
Størrelsesguide
×

Lækre sweatpants i det dejligste materiale 

Elastik og bindebånd i livet 

Flot farve og sej stribe på siderne 

 

Silver Pants er de dejligste sweatpants i en blød og lun sweat-kvalitet. Bukserne har en meget klædelig pasform og føles skønt at have på. Bukserne har elastik bindebånd i livet, så de sidder behageligt på alle børn. De flotte striber på siderne giver bukserne deres seje og sporty look. Bukserne kan matches med alle overdele og passer perfekt til vores sweatshirt Dario Sweat. 

 

Silver Pants er lavet af det lækre materiale in/our brush moleton, der består af 95 % bomuld og 5 % elastan. 

Materialet er Oeko-tex certificeret. 

 

Børnetøj fra Danefæ er tøj, som børn forstår. De sjove prints og flotte farver taler til børnene. Alt vores tøj er produceret ud fra tre kerneværdier: kvalitet, omtanke og ansvarlighed. 

Kvalitet betyder, at der skal være plads til leg og bevægelse, samt at farve, form og tryk holder vask efter vask efter vask. 

Omtanke betyder, at vi har meget klare standarder for brugen af kemikalier samt for de sikkerhedskrav vores produkter skal leve op til. Alle vores produkter er fri for fluorstoffer og andre skadelige kemikalier. 

Ansvarlighed betyder at alle vores ting bliver produceret under forhold, vi kan stå inde for. Vi producerer kun hos BSCI- certificerede producenter, som vi besøger årligt.