Storm Body Canyon EATING ERIK

199,00 kr 99,00 kr
Størrelsesguide
×

Skøn og blød babydragt 

Holder form og farve vask efter vask 

Trykknapper ved halsen og benene

 

Storm Body er en langærmet bodystocking i den lækreste, bløde kvalitet. Bodystockingen har trykknapper ved halsen og benene, der gør det nemt at få den af og på. De flotte farver og det fine print gør den til et sikkert hit hos de små. 

Storm Body er lavet af det lækre materiale 180 gr. cotton/elastan jersey, der består af 95 % bomuld og 5 % elastan. Materialet er Oeko-tex certificeret. 

Børnetøj fra Danefæ er tøj, som børn forstår. De sjove prints og flotte farver taler til børnene. Alt vores tøj er produceret ud fra tre kerneværdier: kvalitet, omtanke og ansvarlighed. 

Kvalitet betyder, at der skal være plads til leg og bevægelse, samt at farve, form og tryk kan holde vask efter vask efter vask. 

Omtanke betyder, at vi har meget klare standarder for brugen af kemikalier samt for de sikkerhedskrav vores produkter skal leve op til. Alle vores produkter er fri for fluorstoffer og andre skadelige kemikalier. 

Ansvarlighed betyder at alle vores ting bliver produceret under forhold, vi kan stå inde for. Vi producerer kun hos BSCI- certificerede producenter, som vi besøger årligt.