Danesugar Dress Dk Rust MEGADOTS

299,00 kr 149,00 kr
Størrelsesguide
×

Langærmet kjole i det blødeste materiale 

Flotte farver 

Skørtet falder smukt 

 

Sugar Dress er en smuk kjole med de flotteste farver. Kjolen er lavet af en super blød bomuldsblanding, der føles fantastisk og får kjolen til at falde flot. Kjolen er skåret i taljen og har et meget fint skørt. Der er god plads til leg og bevægelse. 

Sugar Dress er lavet af det dejlige materiale Cotton/Viscose Interlock, der består af 50 % bomuld og 50 % Viscose. Materialet er Oeko-tex certificeret. 

Børnetøj fra Danefæ er tøj, som børn forstår. De sjove prints og flotte farver taler til børnene. Alt vores tøj er produceret ud fra tre kerneværdier: kvalitet, omtanke og ansvarlighed. 

Kvalitet betyder, at der skal være plads til leg og bevægelse, samt at farve, form og tryk kan holde vask efter vask efter vask. 

Omtanke betyder, at vi har meget klare standarder for brugen af kemikalier samt for de sikkerhedskrav vores produkter skal leve op til. Alle vores produkter er fri for fluorstoffer og andre skadelige kemikalier. 

Ansvarlighed betyder at alle vores ting bliver produceret under forhold, vi kan stå inde for. Vi producerer kun hos BSCI- certificerede producenter, som vi besøger årligt.