Danesvaneke Winter Parka Lt beige/dk navy/xmas red

1.699,00 kr 849,00 kr
Størrelsesguide
×
  • Elegant vinterfrakke i flot design
  • 5.000 mm vandtæthed, åndbarhed og alle sømme er tapede
  • Fluorfri coating (Bionic Finish)

Svanneke Winter Parka er en flot og teknisk vinterfrakke, som holder regn, sne og kulde ude. Og varmen inde. Vinterfrakken er vind- og vandtæt og alle sømme er tapede, hvilket betyder, at den er 100% vandtæt op til et søjletryk på 5.000 mm.

Vinterfrakken er foret med et kompakt termofoer, som er meget varmt, men samtidig kompakt, således at frakken ikke fylder og vejer for meget, og der samtidig er god bevægelighed i frakken. Indvendigt har frakken et varmt og blødt fuzzy fleece-foer, som gør frakken ekstra varm og skøn for frossenpinde.

Vinterfrakken har en lynlås, der stopper cirka 26 cm fra nederste frakkekant, sådan at man har bevægelighed til også at cykle mv. i den. Lynlåsen er dækket af et frontpanel med trykknapper. Frakken kan spændes ind med trykknapper ved håndled, så man kan holde vinden ude. Frakken har snøre i livet, så frakken kan spændes ind og taljeres efter ønske. Vinterfrakken har to rummelige skrålommer. Frakkens hætte kan snøres ind, så den sidder tæt til hovedet.

Vinterfrakken er rummelig i modellen.

Frakken er coatet med fluorfri coating (Bionic Finish Eco).

VASK: Frakken kan maskinvaskes ved 30 grader. Generelt skal man dog vaske sit overtøj mindst muligt, så vælg alternativt at lufte frakken eller at give den en våd klud, hvis den bliver beskidt.