Danevaegtloefter Pants Dark Army

249,00 kr. 125,00 kr.
Kun %1 tilbage
Størrelsesguide

Dejlige bukser i lækker sweat-kvalitet 

Bindebånd og elastik i livet 

Plads til leg og bevægelse

 

Vaegtloefter Pants er de dejligste bukser i det blødeste sweat-materiale, der føles skønt at have på. Bukserne har en klædelig pasform med plads til bevægelse. De ser både flotte ud og føles skønt at have på. Der er en bred elastik og bindebånd i livet, så bukserne sidder behageligt på alle børn. Vaegtloefter Pants passer perfekt sammen med Danefæs Warrior Hoodie. 

Vaegtloefter Pants er lavet af det lækre in/out brush moleton, der består af 95 % bomuld og 5 % elastan. 

Materialet er Oeko-tex certificeret. 

Børnetøj fra Danefæ er tøj, som børn forstår. De sjove prints og flotte farver taler til børnene. Alt vores tøj er produceret ud fra tre kerneværdier: kvalitet, omtanke og ansvarlighed. 

Kvalitet betyder, at der skal være plads til leg og bevægelse, samt at farve, form og tryk holder vask efter vask efter vask. 

Omtanke betyder, at vi har meget klare standarder for brugen af kemikalier samt for de sikkerhedskrav vores produkter skal leve op til. Alle vores produkter er fri for fluorstoffer og andre skadelige kemikalier. 

Ansvarlighed betyder at alle vores ting bliver produceret under forhold, vi kan stå inde for. Vi producerer kun hos BSCI- certificerede producenter, som vi besøger årligt.