Regntøj til børn

Regntøj til børn

Danefæ har siden 2005 produceret kvalitets- og teknisk overtøj til børn og voksne tilpasset det lunefulde danske vejr. Vores regntøj til børn er vind- og vandtæt og følger, ud over gældende lovgivning, et helt specielt Danefæ regelsæt for barnets sikkerhed, brug af kemi, sikring af slidstyrke og garanti for skønhed vask efter vask. Vores regntøj er designet og fremstillet uden fluorcarboner.

 Filtrer
Filtrer efter
Brands

Varer 1-6 af 27

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Drip Drop Hat Dark Navy FLEURIE
  Drip Drop Hat Dark Navy FLEURIE
  189,00 kr
 2. Kids Rain Hat Dark Yellow
  Kids Rain Hat Dark Yellow
  199,00 kr
 3. Ranger Rain Pants Navy
  Ranger Rain Pants Navy
  179,00 kr 99,00 kr
 4. Ranger Rain Pants Black
  Ranger Rain Pants Black
  179,00 kr 99,00 kr
 5. Ranger Rain Jacket Navy ELEFANT
  Ranger Rain Jacket Navy ELEFANT
  359,00 kr 149,00 kr
 6. Ranger Rain Jacket Black PANDA
  Ranger Rain Jacket Black PANDA
  359,00 kr 149,00 kr

Varer 1-6 af 27

Side
pr. side
Stigende orden

Regntøj med optimal slidstyrke og kvalitet

Danefæ forhandler lækkert regntøj til børn, både med og uden foer, hvor der er særligt fokus på sikkerhed, slidstyrke og god kvalitet helt uden skadelige stoffer. Vores regntøjs sortiment henvender sig både til drenge og piger i alle aldre og materialet er særlig blødt, vandafvisende og behageligt for de små at have på. Danefæ’s forskellige mærker rummer alt fra flotte helfarvede eller mønstrede regnjakker, til stærke regnbukser med god bevægelighed og påmonterede reflekser. Vi forhandler ligeledes lange regnponchoer til piger og søde regnhatte der holder håret tørt på de våde regnvejrsdage.

Alle regnjakkerne er produceret med kvalitets lynlåse og knapper, samt elastikker i ærmerne som sikrer, at jakken kan lukke helt af for indtrængende vand. Flere af vores populære regnsæt kommer med matchende regnjakke og regnbukser, hvor også bukserne har elastik forneden så bukserne kan trækkes over gummistøvlerne og holde tæt.

Selvom vi garanterer at kvaliteten på regntøjet er i den absolut høje ende og ingen detaljer er overladt til fantasien, er prisen det ikke. Hos os har alle råd til at købe ordentligt regntøj til deres børn til overkommelige priser.

Regntøj til børn uden kemi og fluorcarboner

Ét af Danefæs store mærkesager er, at skabe kemikaliefri beklædning til både børn og voksne. Vi mener ikke at tekstiler skal indeholde skadelige stoffer af nogen art. Slet ikke når vi skal putte vores små trolde ned i det. Når du handler hos Danefæ køber du regntøj som er underlagt nogle strenge kvalitetskrav, og altid følger gældende lovgivning.

Her på siden finder du regntøj til børn fra bl.a. mærkerne BIFROST og Karl Rain som er kendt for flotte farver, holdbart materiale og ikke mindst regntøj som giver fuld bevægelighed for barnet. De danske efterårsmåneder kan være kolde når regn og slud dagligt står på vejr programmet, og derfor er det vigtig at barnet har en varm regnjakke som kan holde kroppen varm og tør. Et par regnbukser er oftest ligeledes nødvendigt da legende børn sætter sig og kravler på alt uden at tænke over om de nu får våde bukser.

Med regntøj fra Danefæ er dine børn godt pakket ind i sikre tekstiler af god kvalitet.