Softshelljakker

Softshelljakker

Danefæ har siden 2005 produceret kvalitets- og teknisk overtøj til børn og voksne tilpasset det lunefulde danske vejr. Vores softshelljakker til børn er vindtætte og materialet er vandtæt. Softshelljakkerne er åndbare og har dejlig blød fleece på indersiden. Vores softshelljakker følger, ud over gældende lovgivning, et helt specielt Danefæ regelsæt for barnets sikkerhed, brug af kemi, sikring af slidstyrke og garanti for skønhed vask efter vask. Vores overtøj er designet og fremstillet uden fluorcarboner. Se evt. også vores lækre termotøj.

13 varer

Faldende orden
 1. Lille dreng med grøn softshell jakke på
  Danebandit Softshell Rover Khaki
  599,00 kr. 299,00 kr.
 2. Danolivia Softshell Dark Duck WALKABOUT
  Danolivia Softshell Dark Duck WALKABOUT
  649,00 kr.
 3. Danebandit Softshell Dark Duck REFLECTIVE ERIK
  Danebandit Softshell Dark Duck REFLECTIVE ERIK
  599,00 kr.
 4. Lille pige med Danefæ softshell jakke på
  Danolivia Softshell Navy/Pink Rust FLUERIE
  649,00 kr. 325,00 kr.
 5. Danebandit Softshell Cold Blue
  Danebandit Softshell Cold Blue
  599,00 kr. 299,00 kr.
 6. Danolivia Softshell Marine FLEURIE
  Danolivia Softshell Marine FLEURIE
  649,00 kr. 325,00 kr.
 7. Lille dreng med blå softshell jakke på
  Danebandit Softshell Navy
  599,00 kr. 349,00 kr.
 8. Close up af en pige med en Danefæ softshell jakke på
  Danolivia Softshell Dusty Navy FLEURI
  649,00 kr. 359,00 kr.
 9. Mini Danemaude Dark Khaki
  Mini Danemaude Dark Khaki
  599,00 kr. 189,00 kr.
 10. Mini Danemaude Deep Navy
  Mini Danemaude Deep Navy
  599,00 kr. 189,00 kr.
 11. Softshell jakke til børn
  Danebandit Softshell Black (Khaki fleece)
  599,00 kr. 290,00 kr.
 12. Danesoftshell Suit Dark Duck WALKABOUT
  Danesoftshell Suit Dark Duck WALKABOUT
  699,00 kr. 349,00 kr.
 13. Danesoftshell Suit Dark Duck
  Danesoftshell Suit Dark Duck
  699,00 kr. 349,00 kr.
pr. side

Bliv fri for kemi med en Danefæ softshell jakke til børn

Ligesom alt andet fra Danefæ, kan du vide dig sikker på, at vores softshell jakker til børn er fuldstændig frie for kemi. Alle vores produkter er skabt med omtanke. Omtanke for produktet, omtanke for produktionen, omtanke for forbruget og selvfølgelig omtanke for barnet. Vores softshell jakker til børn giver plads til leg og udfoldelser, men giver samtidig massere af komfort og funktionalitet - alt sammen uden kemi.

Børne softshell jakkerne er produceret under BSCI-certificerede forhold og har en fluorfri coating, kaldet Bionic Finish. Den fluorfri coating sørger for, at softshell jakkerne til børn ikke indeholder skadelige fluorcarboner, der kan være med til at udvikle hudirritationer, såsom tørhed, rødme og udslæt.

Hos Danefæ går vi en ekstra mil og står gerne på hovedet, for at sikre os, at vores lækre softshell jakker til børn ikke indeholder skadelige stoffer. Vi stiller strenge krav til alle vores producenter og reviderer kravene løbende i samarbejde med både Dansk Teknologisk Institut og det internationale organ SGS.
Alle vores softshell jakker til børn og produktionen heraf bliver testet løbende via stikprøvekontroller, så den høje kvalitet altid opretholdes. Desuden sørger vi altid for at teste hver eneste nye producent, farve og teknik, herunder print, inden vi sætter en børne softshell jakke i produktion.

Softshell jakker til børn - den perfekte overgangsjakke

Alle vores softshell jakker til børn er perfekte til både forår og efterår, som en overgangsjakke. De holder de små kroppe varme og tørre og giver samtidig fuld bevægelighed til massere af leg.

Softshell er et yderst komfortabelt og strækbart materiale, der kombinerer både varme samt vind- og vandtæthed. Dette gøres gennem en konstruktion bestående af tre lag:

 • Det yderste lag af softshell børnejakken består af en highcount polyester stretch yderskal. Selvfølgelig med en vandafvisende og fluorfri behandling
 • Det midterste lag består af en både vind- og vandtæt membran, der beskytter mod kulde og vand
 • Inderst i softshell børnejakken finder du et blødt fleece lag, der er behageligt og blødt mod huden og giver varme

Vores lækre børne softshell jakker kan klare en masse vind og vand. Faktisk har de en vandtæthed på 3.000 mm, så de er perfekte til en dag ude i skoven om efteråret, hvor det danske vejr ofte byder på massere af vand. Bemærk dog, at vores børne softshell jakker ikke kan erstatte en regnjakke, hvis vejrudsigten byder på tung regn. Den bløde fleece på indersiden gør, at sømmene ikke kan tapes, så der i nogle tilfælde kan trænge vand ind gennem sømmene, hvis barnet er ude i kraftig regn.

Bliv klar til udendørs leg med en softshell jakke til dit barn

Softshell jakker til børn har et yderst slidstærkt ydre og en vandtæt membran.
Jakkerne er ikke 100% vandtætte, men yder en rigtig god beskyttelse i vådt vejr og blæst. Softshell jakken giver barnet mulighed for at ånde og materialet tørrer hurtigt. Desuden tillader jakken en masse bevægelse og er derfor perfekt, når agendaen siger udendørsleg, da en softshell jakke passer til næsten alle former for aktiviteter. Det åndbare materiale holder barnet tørt også selvom sveden melder sin ankomst, men medvirker også til at jakken er let at vaske og rengøre.

Softshell materialet er i princippet 3 stykker tøj i ét. Især efterårssæsonen byder på kold vind, hvor temperaturerne føles koldere end hvad de er, men den vindtætte funktion, holder kulden på afstand. Desuden er en softshell jakke også vandafvisende og dejlig varm. Uanset om dit barn går i daginstitution, børnehave eller skole, bruger de mange timer udenfor på legepladsen hver dag. Så hvis du ikke er sikker på, hvilken jakke din skønne guldklump bør have på i dag, så er en lækker softshell jakke et rigtigt godt bud til barnet.

Du finder skønne farver og mønstre blandt vores softshell jakker til børn


Softshell jakkerne kommer i flere forskellige børnestørrelser; fra 2 år og helt op til 14 år.

De funktionelle jakker kommer i et væld af farver og mønstre, der gør det svært at vælge. Blomster, prikker eller måske den velkendte Danefæ viking? Eller måske bare en klassisk ensfarvet softshell jakke? Uanset hvad dit barn bedst kan lide at løbe rundt i, er vi sikre på, at du finder den rette softshell jakke til ham eller hende her hos os.