Overgangsjakker

Overgangsjakker

Overgangsjakker fra Danefæ er fremstillet i den bedste kvalitet. Vores funktionelle og populære overgangsjakker til kvinder har et flot figursyet snit, der klæder alle former. Alle dame overgangsjakker er naturligvis fremstillet i åndbart, vind- og vandtæt materiale og har tapede sømme, der sikrer at vandet ikke kan trænge igennem. Alle vores dame overgangsjakker har en bionic fluorfri coating og dermed fri for skadelige stoffer. Danefæs avancerede overgangsjakker med blødt bomuldsfor kan også bruges som smart sommerjakke.

Filtrer
Filtrer efter
Brands

13 varer

Faldende orden
 1. Danegudhjem Midseason Parka Grey Marine
  Danegudhjem Midseason Parka Grey Marine
  1.249,00 kr.
 2. Danesvaneke Midseason Parka Multico
  Danesvaneke Midseason Parka Multico
  1.449,00 kr.
 3. Danevang Midseason Jacket Multi Color
  Danevang Midseason Jacket Multi Color
  1.199,00 kr.
 4. Danesvaneke Midseason Parka Dark Duck
  Danesvaneke Midseason Parka Dark Duck
  1.449,00 kr. 869,00 kr.
 5. Daneturell Midseason Coat Black BOTANICAL
  Daneturell Midseason Coat Black BOTANICAL
  1.399,00 kr. 839,00 kr.
 6. Danelene Midseason Jacket Black (black liner)
  Danelene Midseason Jacket Black (black liner)
  1.399,00 kr. 839,00 kr.
 7. Danesvaneke Midseason Parka Occer
  Danesvaneke Midseason Parka Occer
  1.399,00 kr. 699,00 kr.
 8. Danemetro Coat Navy
  Danemetro Coat Navy
  1.099,00 kr. 399,00 kr.
 9. Railroad Jacket Rainblue
  Railroad Jacket Rainblue
  869,00 kr. 129,00 kr.
 10. Danefryd Anorak Dusty Navy
  Danefryd Anorak Dusty Navy
  1.149,00 kr. 575,00 kr.
 11. Danesilkeborg Midseason Cold Slate
  Danesilkeborg Midseason Cold Slate
  1.299,00 kr. 499,00 kr.
 12. Danenora Midseason Parka Navy
  Danenora Midseason Parka Navy
  1.299,00 kr. 500,00 kr.
 13. Danelse Stretch Midseason Jacket Dk Navy
  Danelse Stretch Midseason Jacket Dk Navy
  1.499,00 kr.
pr. side

Overgangsjakker som er figursyede og funktionelle

Danefæs flotte overgangsfrakker til kvinder er produceret med avancerede teknikker, for at leve op til de høje kvalitetskrav. Materialet er åndbart, vind- og vandtæt og er foret med et lækkert blødt for i bomuld, som sikrer at kroppen holdes varm og tør. Overgangsjakken som også kaldes en midseason frakke kan ligeledes anvendes om sommeren og kan dermed betegnes som en yderst praktisk multifunktionel jakke.

Danefæs mærker er kendt for sin høje kvalitet til fair priser, sine kemikaliefri tekstiler og ikke mindst de flotte og farverige designs. Det er ingen undtagelse på vores overtøjskollektion for kvinder.

Kvalitets overgangsjakke til damen med stil

Overgangsjakker kan bruges til både forår, efterår eller om sommeren. Med en jakke fra Danefæ køber du godt dansk design, hvor der blandt andet er lagt vægt på en god kvalitet af lynlås og ikke mindst jakkens evne til at holde vind- og vand ude. Danefæs overgangsjakker leverer hvad de lover og overholder naturligvis al gældende lovgivning ift. produktion, materiale, sikkerhed mv.

Vores figursyede overgangsfrakker sidder pænt på alle kvinder grundet de velovervejede snit. Ingen kvindekroppe er ens men en figursyet overgangsjakke vil sidde pænt til på de rigtige steder, og vil fremhæver dine flotte kurver, hvad end de er små eller store. Er du dog ikke til figursyede jakker, så finder du også fine overgangsjakker med andre snit her på siden.

Hvad er en overgangsjakke?

En overgangsjakke er en skøn og praktisk jakke, der passer til sæsonerne forår og efterår. Disse to sæsoner kan byde på et drilsk vejr, mens vi befinder os i en overgangsperiode mellem sommer og vinter. Jakkerne er således beregnet til at kunne holde dig varm, uden at overophede samt beskytte dig mod kold vind og regnbyger på én og samme tid. Den kan desuden også bruges på de kølige sommerdage eller sommeraftener, når du sidder på terrassen, er på tur i skoven eller går en tur ved den blæsende kyst.

Hos Danefæ finder du en dame overgangsjakke, der er både praktisk og flot. Mange af jakkerne er desuden vind- og vandtætte, så de beskytter dig bedst muligt.

Smarte overgangsjakker der er vind- og vejr tætte

Når først de danske årstider hælder mod efteråret eller foråret er en overgangsjakke et musthave. Jakken vil typisk være til knælængde, så bagdelen dækkes og de fleste jakker indeholder praktiske lommer og tapede sømme, der sikrer at vandet ikke trænger igennem.
Mange af jakkerne er desuden vindtætte og har en bionic fluorfri coating.

Vores kollektion ændrer sig løbende så vi sikrer at vi altid er med på moden og kan levere netop de farver og snit som vores skønne kunder efterspørger. Vores sortiment byder både på en version af en kort og en lang overgangsjakke. De findes desuden i mange forskellige flotte farver, så du kan finde præcist den farve du synes bedst om. Ønsker du fx en multi farvet, gul eller grøn overgangsjakke? Eller måske bare en klassisk sort overgangsjakke? Tag et kig i vores udvalg af flotte og farverige overgangsjakker til kvinder.

Overgangsjakke med lynlås eller knapper?

Vi sælger overgangsjakker der lukkes med enten lynlås eller knapper. Ofte har jakker med lynlås et mere sporty udtryk end jakker med knapper, der giver et mere klassisk og elegant udtryk. Du kan også købe en anorak i lækker kvalitet, der er helt perfekt til cykelturen, gåturen eller bare som hverdagsjakke. Hvad end du foretrækker overgangsjakker med lynlås eller knapper, så tjek vores store udvalg her på siden.

Hvilken overgangsjakke skal du vælge?

Hos Danefæ har vi et bredt udvalg af overgangsjakker til kvinder, og det kan være svært at beslutte sig for, hvilken en man skal vælge. Vi har overgangsjakker i forskellige flotte farver, så du både kan sætte kulør på din hverdag, men du finder også den klassiske jakke der går til alt. Vi har også dame overgangsjakker med flotte mønstre og indvendigt for, hvis du er på udkig efter en overgangsjakke der virkelig skiller sig ud.

Du kan også vælge mellem forskellige materialer. Vi har overgangsjakker der er vind- og vandtætte, men vi har også fine jakker der fungerer bedst på en tør dag. Når vi skal vælge en jakke, er snittet noget af det første vi kigger på. Skal den være lang eller kort. Sidde løst eller være figursyet? Dette er bare enkelte ting man kigger på, når man skal vælge en jakke.

Det er også værd at kigge på det lidt mere praktiske såsom hætter og lommer. Skal det være en overgangsjakke med hætte eller uden hætte? En overgangsjakke med hætte er smart i Danmark, hvor man aldrig ved om det pludselig begynder at regne. Vi ved dog også at det kan være en smagssag om man ønsker en jakke med hætte, så derfor finder du også overgangsjakker uden hætte her på siden. Har du specifikke præferencer i forhold til lommer? Vi forhandler både jakker med enkelte lommer samt jakker med flere praktiske lommer.

Taber du ofte ting ud af lommerne, så har vi også jakker med lommer der kan lukkes for ekstra sikkerhed. Med andre ord - uanset hvilken stil du er til, hvad end det er det æstetisk eller det praktiske der er i fokus, så har vi hos Danefæ uden tvivl den helt rette jakke til dig, der kombinerer begge!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er information omkring produkterne du savner. Vi kan kontaktes på enten telefon eller mail, og vi besvarer hurtigst muligt. Vi sidder klar til at hjælpe dig!