Midseasonfrakker

Midseasonfrakker

Superlækre overgangsfrakker i bedste kvalitet fra Danefæ. Vores funktionelle og populære midseasonfrakker er i det flotte, figursyede snit, der klæder alle former. Alle frakker er naturligvis fremstillet i åndbart, vind- og vandtæt materiale og har tapede sømme. Danefæs avancerede overgangsfrakker med blødt bomuldsfor kan også bruges som smart sommerjakke.


Filtrer
Filtrer efter
Brands

Varer 1-6 af 11

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inge Mid Stretch Pine Forest
  Inge Mid Stretch Pine Forest
  1.349,00 kr
 2. Silkeborg Midseason Cold Slate
  Silkeborg Midseason Cold Slate
  1.299,00 kr
 3. Tove Midseason Jacket Army
  Tove Midseason Jacket Army
  1.199,00 kr
 4. Tyttebaer Stretch Jacket Black
  Tyttebaer Stretch Jacket Black
  1.499,00 kr 750,00 kr
 5. Liv Midseason Parka Black
  Liv Midseason Parka Black
  1.399,00 kr 699,00 kr
 6. Nora parka Navy
  Nora parka Navy
  1.299,00 kr

Varer 1-6 af 11

Side
pr. side
Stigende orden

Overgangsjakker som er figursyede og funktionelle

Danefæs flotte overgangsfrakker til kvinder er produceret med avancerede teknikker for at leve op til de høje kvalitetskrav. Materialet er åndbart, vind- og vandtæt og er foret med et lækkert blødt for i bomuld som sikrer at kroppen holdes varm og tør. Overgangsjakken som også kaldes en midseason frakke kan ligeledes anvendes om sommeren og kan dermed betegnes som en yderst praktisk multifunktionel jakke.

Danefæs mærker er kendt for sin høje kvalitet til fair priser, sine kemikaliefri tekstiler og ikke mindst flotte og farverige designs. Det er ingen undtagelse på vores overtøjskollektion for kvinder.

Kvalitets overgangsjakke til damen med stil

Overgangsjakker Kan bruges til både forår, efterår eller om sommeren. Med en jakke fra Danefæ køber du godt dansk design, hvor der blandt andet er lagt vægt på en god kvalitet af lynlås og ikke mindst jakkens evne til at holde vind- og vand ude. Danefæs overgangsjakker leverer hvad de lover og overholder naturligvis al gældende lovgivning ift. produktion, materiale, sikkerhed mv.

Vores figursyede overgangsfrakker sidder pænt på alle kvinder grundet de velovervejede snit. Ingen kvindekroppe er ens men en figursyet overgangsjakke vil sidde pænt til på de rigtige steder, og vil fremhæver dine flotte kurver, hvad end de er små eller store.

Overgangsfrakker der er vind- og vejr tæt

Når først de danske årstider hælder mod efteråret eller foråret er en overgangsjakker et musthave. Jakken vil typisk være til knælængde så bagdelen dækkes og de fleste jakker indeholder praktiske lommer og tapede sømme. Vores kollektion ændrer sig løbende så vi sikrer at vi altid er med på moden og kan levere netop de farver og snit som vores skønne kunder efterspørger.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis der er information omkring produkterne du savner. Vi er klar til at hjælpe dig.