Bukser til kvinder

Bukser til kvinder

Joggingbukser, sweatpants, hyggebukser, afslapningstøj, casualwear… kært barn har mange navne! Hos Danefæ elsker vi blødt og komfortabelt afslapningstøj - og så er det altså bare svært, at komme uden om et par afslappende sweatpants! Alle vores bukser er fremstillet af materialer fra BSCI-certificerede underleverandører, og hele vores serie af ESS sweatpants til kvinder er fremstillet af økologisk bomuld. Den børstede overflade på stoffet sikrer tilmed en ekstra blød og lækker tekstur. Med bukser eller sweatpants fra Danefæ, er du sikker på hyggebukser af høj kvalitet, med maksimal komfort.

14 varer

pr. side
Stigende orden
 1. ESS - Bamboo leggings Bottle Green
  ESS - Bamboo leggings Bottle Green
  279,00 kr
 2. ESS - Bamboo leggings Black
  ESS - Bamboo leggings Black
  279,00 kr
 3. ESS - Bamboo 3/4 leggings Green/chalk HEMLOCK
  ESS - Bamboo 3/4 leggings Green/chalk HEMLOCK
  299,00 kr
 4. ESS - ORGANIC Detox Sweatpants Dk Rust
  ESS - ORGANIC Detox Sweatpants Dk Rust
  249,00 kr
 5. ESS - ORGANIC Detox Sweatpants Dk Navy
  ESS - ORGANIC Detox Sweatpants Dk Navy
  249,00 kr
 6. ESS - ORGANIC Detox Sweatpants Dark Duck
  ESS - ORGANIC Detox Sweatpants Dark Duck
  249,00 kr
 7. ORGANIC - Kondi Sweatpants Dusty blue FLEURIE
  ORGANIC - Kondi Sweatpants Dusty blue FLEURIE
  449,00 kr
 8. ORGANIC - Kondi Sweatpants ESS Dark Bdx
  ORGANIC - Kondi Sweatpants ESS Dark Bdx
  249,00 kr
 9. ESS - Bamboo leggings Dk Navy
  ESS - Bamboo leggings Dk Navy
  279,00 kr
 10. ESS - Bamboo 3/4 leggings Dark Navy FLEURIE
  ESS - Bamboo 3/4 leggings Dark Navy FLEURIE
  299,00 kr 225,00 kr
 11. ESS - Bamboo 3/4 leggings Dark Bdx PALMA
  ESS - Bamboo 3/4 leggings Dark Bdx PALMA
  299,00 kr 225,00 kr
 12. ORGANIC - Walse Pants Dk Navy
  ORGANIC - Walse Pants Dk Navy
  429,00 kr 299,00 kr
 13. Walse Pants Dark Army/Lt Beige FUNDOTS
  Walse Pants Dark Army/Lt Beige FUNDOTS
  429,00 kr 299,00 kr
 14. Walse Pants Black
  Walse Pants Black
  429,00 kr 299,00 kr

14 varer

pr. side
Stigende orden

Joggingbukser til kvinder er perfekt afslapningstøj til hjemlig hygge

I gamle dage var joggingbukser kun noget man havde på, når man var på camping eller skulle ud på en løbetur. I løbet af de seneste år har joggingbukserne dog genvundet en plads i mange kvinders hjerter - og det med god grund. Se også vores sweatshirts til dit barn her. Joggingbukser (eller sweatpants) er nemlig et godt funktionelt stykke tøj, som kan anvendes i hverdagen, i forbindelse med sportsudøvelse eller som afslapningstøj. Vigtigst af alt, så er joggingbukserne bare et virkelig behageligt alternativ til jeans eller andre almindelige bukser, som i langt højere grad gør det godt i casual sammenhænge - eksempelvis når det er tid til hygge derhjemme.

Hyggebukser til kvinder? Prøv et par komfortable sweatpants!

Sweatpants fra Danefæ er vores bedste bud på et par gode hyggebukser til kvinder. Bukserne er udført i et casual fit, og med deres virkelig bløde feel, er vores sweatpants bare det perfekte afslapningstøj - især hvis du kombinerer dem med en af vores dame sweatshirts, fx Mellow Hoodie, Reformer Sweat eller en Gymnastik Zip-up.

Sweatpants til kvinder og sågar til mænd og børn, er en populær tøjvare og et musthave i ethvert klædeskab. De lækre sweatpants har en svedtransporterende egenskab som gør dem særlige brugbare til den aktive kvinde. Vores mange dame sweatpants kan naturligvis også blot bruges som hyggebukser på en søndag. Med sweatpant til damer fra Danefæ er du sikret kvalitetsbukser til yderst overkommelige priser, og som vigtigst af alt, er helt fri for skadelig kemi.

Walse Pants er bløde sweatpants med løse bukseben

Hvis du gerne vil nyde den super behagelige følelse som et par sweatpants tilbyder, men søger du omvendt afslappende bukser i et lidt mere elegant design? I så fald bør du vælge et par walse pants. Disse bukser er nemlig udført i samme bløde materiale som vores sweatpants, men de har et markant anderledes look med store løstsiddende bukser. Vores walse pants er (ligesom vores joggingbukser og sweatpants til kvinder) udført i et komfortabelt materiale der hedder “Slub Moleton Stretch”, som er fremstillet af 95% økologisk bomuld og 5% elastan.