Danemerle Pearl Cardigan LT Lilac / Pale Yellow

349,00 kr. 175,00 kr.
Kun %1 tilbage
Størrelsesguide

- Oeko-tex 100 certificeret 
- BSCI certificeret 
- Holder form og farve vask efter vask 

Den sødeste glimmer cardigan i bomuldsstrik (100% bomuld) Cardiganen er perfekt over yndlingskjolenog har et klassisk fit med små fine knapper foran. Børnetøj fra Danefæ er af høj kvalitet og lavet til at gå i arv, så cardiganen kan vaskes igen og igen og igen og stadig er flot. Pasformen er blød og behagelig og giver masser af plads til leg og bevægelse. Samtidig er cardiganen nem at tage af og på.

Cardiganen er Oeko-tex certificeret efter Oeko-tex standard 100, hvilket er din sikkerhed for, at cardiganen ikke indeholder skadelig kemi af nogen slags. Alle vores producenter er BSCI certificerede, hvilket er vores og din sikkerhed for, at cardiganen er produceret under anstændige arbejdsforhold. Hos Danefæ har vi udarbejdet vores eget regelsæt for kvalitet og holdbarhed med krav til farveægthed og slitage.

Vi inspicerer og tester jævnligt produkterne samt produktionen. Vores mål er, at tøj fra Danefæ kan holde barn efter barn og ikke blot bruges og smides væk. Cardiganen kan vaskes i maskine ved 40 grader.