Badesandaler

Badesandaler

Når sommeren står for døren, er det et must med et par badesandaler børn kan nyde en dejlig strandtur i. Put de små fødder i et par dejlige badesandaler og nyd en skøn sommerdag ved stranden eller badesøen eller snup en sjov tur i svømmehallen (også om vinteren). Uanset hvad jeres planer er, kan du finde de rigtige klipklappere, der passer til dit barns behov. Hos Danefæ finder du et kæmpe udvalg af badesandaler og badetøfler børn vil elske - selvfølgelig i et væld af farver, mønstre og pasforme. Se også vores begyndersko til helt små børn.

Filtrer
Filtrer efter
Brands

8 varer

Stigende orden
 1. Meduse Sandals Sun Kids Purple/Violine
  Meduse Sandals Sun Kids Purple/Violine
  125,00 kr.
 2. Meduse Sandals Sun Kids Marine
  Meduse Sandals Sun Kids Marine
  125,00 kr.
 3. Morsø Surf Shoe - Aqua Black/Grey
  Morsø Surf Shoe - Aqua Black/Grey
  100,00 kr.
 4. Pied Pied SOUFFLE Baby Pink
  Pied Pied SOUFFLE Baby Pink
  149,00 kr. 89,00 kr.
 5. Pied Pied SOUFFLE Light Sage
  Pied Pied SOUFFLE Light Sage
  149,00 kr. 89,00 kr.
 6. Meduse Sandals Sun Kids Gazon
  Meduse Sandals Sun Kids Gazon
  125,00 kr.
 7. Meduse Sandals Sun Kids Rose Pastel
  Meduse Sandals Sun Kids Rose Pastel
  125,00 kr.
 8. Meduse Sandals Sun Kids Bonbon
  Meduse Sandals Sun Kids Bonbon
  125,00 kr.
pr. side

Badesandaler børn kan lege i

Er dit barn en rigtig vandhund? Så er et par gode badesandaler til børn et must! Sommermånederne giver dit barn mulighed for en masse leg og opdagelser på sand og i vand, men kan samtidig skabe nye udfordringer.
Det er altid sjovt at bygge sandslotte, men den varme sol i sommermånederne, gør sandet glohedt - beskyt de små fusser med par fine badesandaler børn kan lege frit i, uden at gå på kompromis med de kreative udfoldelser. Udover at beskytte mod det varme sand, beskytter et par badetøfler børn mod skarpe genstande, som sten og muslinger i vandet. Der kan også lettere skabes en tryghed, hvis barnet ikke er komfortabelt med selv at gå ud i vandet, hvis havbunden fx er dækket af tang. Man ved aldrig hvad der gemmer sig i vandkanten, men iført klipklappere børn kan lege trygt i vandet.

Danefæ tilbyder alt i børnesko til både sommer og vinter.

Svømmehallen kalder på badetøfler børn kan være sikre i

Svømmehallen og badeland er en sjov oplevelse for dit barn, men kan samtidig være en udfordring for de sarte små fødder. Gulvet i svømmehallen kan være rigtig glat, men et par gode badetøfler børn kan gå i, sikrer at dit barn ikke falder og slår sig og skaber en større tryghed for både dig og barnet. Ligeledes beskytter badesandaler børn for smitte af fx infektioner, svamp eller fodvorter, hvilket hyppigt forekommer på de fugtige gulve.

Gå på opdagelse i vores sortiment af badesandaler til børn

Hos Danefæ finder du et bredt udvalg af både badesandaler, badetøfler og klipklappere børn kan lege i, som samtidig beskytter og skaber tryghed.
Uanset om du er på udkig efter en par klassisk badesandal med remme og lukning eller et par smarte klipklappere er du sikker på, at kunne finde det rigtige par her på siden. Som alt andet fra Danefæ, finder du selvfølgelig ingen uønsket kemi i vores sortiment af badesandaler børn skal have på.
Vores udvalg af badesandaler sikrer, at du kan finde det bedste par alt efter dit barns behov og i hele regnbuens farver, så du ikke skal gå på kompromis med hverken sikkerhed, design eller komfort til de små fusser.

Vi har altid et bredt udvalg af sko til børn, der passer til alle årstider og vejrets udfordringer, hvor du aldrig behøver at gå på kompromis med hverken design, farve, pasform eller funktion.