Sandaler

Når sommeren er over os skal de små tæer luftes i et par lækre børnesandaler. Her på siden finder du et væld af farver som egner sig til både drenge sandaler eller pige sandaler. Vores populære modeller fungerer som klipklappere til børn og bruges nemt både hjemme i haven, på stranden eller til hverdag. Et par fine læder sandaler til børn er også altid en klassiker. Som alt andet fra Danefæ er der selvfølgelig ingen skadelig kemi i vores børnesandaler, så de små fødder trygt kan nyde hele sommeren.

10 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Pied Pied AIR Orange
  Pied Pied AIR Orange
  99,00 kr 59,00 kr
 2. Pied Pied AIR Baby Pink
  Pied Pied AIR Baby Pink
  99,00 kr 59,00 kr
 3. Pied Pied SOUFFLE Blue
  Pied Pied SOUFFLE Blue
  149,00 kr 89,00 kr
 4. Pied Pied SOUFFLE Baby Pink
  Pied Pied SOUFFLE Baby Pink
  149,00 kr 89,00 kr
 5. Pied Pied SOUFFLE Black
  Pied Pied SOUFFLE Black
  149,00 kr 89,00 kr
 6. Pied Pied SOUFFLE Pastel Yellow
  Pied Pied SOUFFLE Pastel Yellow
  149,00 kr 89,00 kr
 7. Pied Pied SOUFFLE Light Sage
  Pied Pied SOUFFLE Light Sage
  149,00 kr 89,00 kr
 8. Shangies Kids Rosy Rose
  Shangies Kids Rosy Rose
  379,00 kr 265,00 kr
 9. Sandal (20-32) Cold Peonee
  Sandal (20-32) Cold Peonee
  499,00 kr 235,00 kr
 10. Sandal (20-32) Cognac
  Sandal (20-32) Cognac
  499,00 kr 235,00 kr

10 varer

pr. side
Stigende orden

Børnesandaler til hele sommeren

Hos Danefæ har vi lige præcis de børnesandaler, som de små fusser har brug for i sommervarmen. Her på siden finder du vores store udvalg af fine sandaler til børn med god pasform, der passer til enhver lejlighed - uanset om dagen står på strandtur, børnehave eller en tur på legepladsen.

Du kan være sikker på at finde de helt rigtige børnesandaler til dit barn hos os. Vi har nemlig et bredt udvalg af bl.a:

 • Drengesandaler
 • Pigesandaler
 • Lædersandaler
 • Sandaler med remme
 • Klipklapper
 • Slip-ins

Vores populære modeller egner sig både som drengesandaler og pigesandaler og kan fås i et væld af forskellige farver, der med garanti bliver et hit hos de små. Vores klassiske læder sandaler til børn, går du heller aldrig galt i byen med.

Det danske vejr er aldrig helt til at regne med, så dit barn har brug for en varieret skogarderobe. Hos Danefæ kan du altid gøre et godt køb af sko til børn i solid kvalitet til en skarp pris.

Undgå skadelig kemi, når du køber børnesandaler

Som alt andet fra Danefæ, finder du ingen skadelig kemi i vores drengesandaler og pigesandaler. Du kan derfor altid føle dig sikker, når du handler hos Danefæ. Vi har både dig, dit barn og miljøet i tankerne, når vi designer og udvikler produkter og vi står hellere end gerne på hovedet, for at sikre, at sortimentet lever op til vores høje standarder.

Fine og funktionelle sandaler til børn

Børn leger altid bedst, når de er klædt ordentlig på til lejligheden. Hos Danefæ finder du et bredt sortiment af børnesandaler, der passer til netop dit barns behov og legeaftaler.
Når du skal vælge sandaler til dit barn, er der flere ting du skal overveje, inden du køber:

 • Hvilket behov har mit barn i forhold til sandalerne?
 • Hvad skal de bruges til?
 • Er børnesandalerne til hverdag eller mere festlige lejligheder?
 • Hvilken farve eller mønster vil både jeg og mit barn blive gladest for?
 • Hvilket materiale ønsker jeg, at sandalerne er lavet af?

Ligesom hos voksne, er der stor forskel på de påkrævede funktioner i skoene, alt efter hvad de skal bruges til. Vores populære modeller, der egner sig både som drengesandaler og pigesandaler, er altid gode til stranden, i haven eller en lille gåtur. Hvis kalenderen siger sjov legeaftale på legepladsen, kan det være en god idé, at vælge et par børnesandaler, der sidder fast på foden.

Tag et kig på vores udvalg og bliv inspireret af design og farver. Husk at du altid kan kontakte os, hvis du er i tvivl eller har specifikke spørgsmål til vores børnesandaler - vi står klar til at hjælpe dig.