ORGANIC - Danesigrid Heavy Cotton Dress Lamongie

729,00 kr. 439,00 kr.
Kun %1 tilbage
Størrelsesguide

- Flot snit, der klæder alle kropstyper 
- Lækkert og blødt materiale
- Elegant længde 

Danesigrid Dress er skøn at have på! Når du først har haft kjolen på, har du ikke lyst til at tage den af igen, fordi den er så behagelig. Den er da også hurtigt blevet en bestseller blandt alle de skønne kjoler!

Snittet sidder flot på alle kropstyper. Den brede halsudskæring fremhæver kravebenene samtidig med, at det brede taljestykke fremhæver figuren, hvilket givet et super flot og feminint look, der passer godt til de fleste kropstyper. Det "under-knælange" skørt falder elegant. Kombinationen af den smukke model, det lækre materiale og de flotte mønstre og farver gør Sigrid Dress til en must-have kjole i garderoben. 

Lavet af 95% organic bomuld og 5% elastane.

Ansvarlig produktion er en selvfølgelighed. Vi arbejder kun med BSCI-certificerede producenter, som vi besøger årligt for at sikre os, at vi kan stå inde for arbejdsforholdene. 

Udover at følge alt gældende europæisk og dansk lovgivning, følger vores produkter også et helt særligt Danefæ regelsæt for brug af kemi, sikring af holdbarhed og garanti for skønhed vask efter vask.