Inspiration til dit festival-outfit

Inspiration til dit festival-outfit

Det er snart tid til at tage på festival! Vi nærmer os sommermånederne, hvilket for mange betyder at det er tid til at tage på festival, høre god musik og skabe minder med dem, de holder af. Er du også så småt gået i gang med at tænke over, hvilke outfits du skal have med? 

Hos Danefæ har vi et stort udvalg af tøj og accessories, hvorfor vi også har de ideelle styles til festivallen - uanset hvilken du skal til. Hos os får du det praktiske kombineret med det smarte. En perfekt kombination, så du kan blive helt klar til de kommende festivaller. Festival og mode kan nemlig sagtens gå hånd i hånd. Du kan derfor iføre dig et outfit, der giver dig muligheden for at danse hele dagen og natten lang, samtidig med du udtrykker din personlige stil. 

Hos Danefæ forener vi feminitet og funktionalitet og går op i at skabe smukke og enkle produkter. Vi har derudover altid fokus på kvalitet og pasform. Du kan se mere til vores univers her. Du kan dermed finde det du lige står og mangler til at kreere lige netop det festival-outfit, du har i tankerne. 

Outfits til festivallen

Sommer, god musik og høj stemning.. Har du længe set frem til at komme på festival? Så mangler du helt sikkert et cool festival outfit! Hos Danefæ finder du en masse inspiration. Find eksempelvis et stort udvalg af kjoler i forskellige farver og mønstre, korte og lange. Sæt dem sammen med et par komfortable sneakers eller sandaler og du har et perfekt og sommerligt outfit. Er du ikke så meget til kjoler, er shorts, en t-shirt og en sej bøllehat også en oplagt mulighed. Så har du både et behageligt, men smart look. En af de store tendenser lige nu er sæt. Vi har flere sæt i forskellige farver. De er lavet i en let bæk og bølge-kvalitet, hvilket gør dem oplagte til en dag på festivallen. Til de kølige aftentimer er det en god idé, at have noget at varme sig på. Vælg en basic striktrøje eller hættetrøje, der kan gå til forskellige outfits - så sparer du lidt plads i tasken. 

Accessories til festivallen

Du kan selvfølgelig ikke tage på festival uden en bæltetaske. Bæltetasken er både smart og praktisk og vi vil næsten sige den er et musthave, da den gør det nemt for dig at passe på dine ting. Hvis du ikke er til bæltetasker, så har vi også et stort udvalg af skuldertasker i forskellige materialer og mønstre, så du kan finde lige præcis den der passer til din stil. 

Mangler du flere accessories til festivallen? Vi har også et stort udvalg af solbriller fra Havealook, Kreedom og Crusheyes i både klassiske og farverige udtryk. Uanset hvad du er til, vil de tilføje et cool udtryk til dit outfit! Hvis du lige vil tilføje prikken over i´et, kan du tilføje nogle flotte smykker eller hårpynt. Vi har mærker som Hultquist, Happy Hoop Cph og Pico CPH. Hvis du går efter et enkelt og afdæmpet outfit, kan accessories være med til at sætte rammerne for din personlige stil. 

Regntøj til festivallen

Som du sikkert allerede ved, er det en rigtig god idé at være godt forberedt, når man skal på festival. Og vi kan nok ikke komme udenom, at det er en god idé at være forberedt på regnvejr, når det kommer til den danske sommer. Så hvis vejrudsigten lover regn, så frygt ej! Her hos Danefæ er vi nemlig eksperter i regntøj, og vi har derfor et bredt udvalg. Du kan finde regnfrakker, regnponchoer, regnbukser, gummistøvler og selvfølgelig paraplyer. 

Vi går meget op i funktionalitet, men uden at gå på kompromis med design. Vores regnfrakker er åndbare, vindtætte, vandtætte og er 100% fri for skadelig kemi. Derudover findes de i mange farver og mønstre - så kan du stadig se smart ud selvom det regner.  

Pssst... Ses vi på Roskilde Festival? 

Der er gode nyheder til dig der skal på Roskilde Festival. Vi åbner nemlig en pop up-butik, så kom endelig forbi, hvis du lige står og mangler noget til dit outfit.(Eller hvis det regner, og du har glemt paraplyen derhjemme..).

Vi håber, du får en god og uforglemmelig festival!